Onze Producten

Vers en Smakelijk

Hieronder een greep uit de producten waarmee ik bij u langs de deur kom. Mist u een bepaald product dan kunt u het altijd vragen dan neem ik dit een volgende keer voor u mee.

Noord-Hollandse Gouda Kaas

Natuurgerijpte kaas geproduceerd in Noord-Holland met uitsluitend melk van de koeien uit dezelfde polder. Romig, vol en puur van smaak uit de unieke kaasmakerij in Lutjewinkel.

Boerenkaas uit Stolwijk

Echte boerenkaas met de hand gemaakt van rauwe melk. Van de eigen koeien tot de heerlijke kaas, gemaakt op het erf van de boer.

Kruidenkaas

Diverse soorten Jong Belegen kaas met kruiden. Zoals knoflook, sambal, pesto en Italiaanse kruiden. Ideaal voor bij de borrel maar natuurlijk ook lekker voor op brood.

Geitenkaas

Onze geitenkaas is iets zachter van smaak en ook zeer goed te gebruiken door een frisse salade. Geitenmelk bevat ook aanzienlijk minder lactose dan koemelk. Het wordt daarom, over het algemeen, ook beter verdragen door mensen met een lactose-intolerantie.

Lightkaas 30+

Onze zuivellight kazen bevatten minder vet en minder zout. Ze zijn absoluut nog steeds smaakvol en romig. Maar wel gezonder voor mensen die op hun cholesterol moeten letten of op dieet zijn.

Noten en zuidvruchten

Wij bieden u een ruime keuze aan versgebrande notenmixen en ongebrande noten voor door de yoghurt of salade. Ook diverse zuidvruchten zoals abrikozen, vijgen, pruimen en dadels.

Scharreleieren

Heerlijke verse grote scharreleieren direct door de boer geleverd. Duurzaam geproduceerd met goede zorg voor de gezondheid en het welzijn van de kippen.

Delicatessen

Als aanvulling op ons assortiment bieden wij u diverse delicatessen aan. Denk hierbij onder andere aan gedroogde worsten, chutneys, olijfolie, balsamico, toastjes, zoutjes, chocolade mixen en echte Franse nougat.

Nieuwsgierig?

Uw kaasboer komt iedere woensdagavond langs de deur in Boskoop.
Proef van de heerlijke kazen en andere producten.